Klacht: verhuizing zakelijk telefoonnummer lukt maar niet

op 07 oktober 2016 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jullie zouden mijn vaste telefoonnummer verhuizen op 30 september. Tot op heden niet gedaan. Ook na vele telefoontjes niet gelukt. Nu hebben jullie hem zelfs geannuleerd!!! Stommer kan niet. Ik maar bellen en bellen. De medewerkers zeggen wel allemaal dat het zo niet hoort, maar gebeurd wel. Waarom kunnen jullie een simpele verhuizing van telefoonnummer niet eens doorvoeren? Ik zit nu al een week zonder vast zakelijk nummer. Belachelijk kpn. Los maar eens op!!!!

Gewenste Oplossing:

als eindelijk mijn zakelijke nummer weer werkt op mijn nieuwe adres

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door depunderbestratingen