Klacht: Verhaal op instagram

111111112221112 op 09 september 2021 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan normaal een post tegenkomen op instagram en het dan toevoegen aan mijn verhaal om het met andere te delen. Wanneer ik dus druk om dat driehoekje onder de post hoort er te staan toevoegen aan verhaal. Bij mijn originele account kan ik het niet meer vinden, maar bij mn 2e account staat het er wel. Hoe kan ik dit oplossen??

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een stapsgewijs oplossing willen krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 111111112221112