Klacht: Vele dingen die vanzelf aftakelen of loskomen!!!!

op 07 november 2017 over Indesit in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste ,
Heb namelijk nog niet zolang mijn indesit fornuis net een dik half jaar geleden gekocht . Roest en stukken van de pannendrager die eraf gaan bij randjes die in aanraking komen met vuur, brandlichtje van fornuis komt los . Tekens voor welk vuurtje je kunt gebruiken komen ook van zelf eraf. Ik ben iemand die heel Erg oplet met wat ik kuis en daar moeten jullie ook niet mee afkomen dat het door één of ander product zogezegd komt.. ik kuis als beroep en dit heb ik nog NOOIT meegemaakt!!!
Schandalig hoe ze mensen voor de gek houden… sorry voor mijn taalgebruik maar ik vind dit niet kunnen !!

Gewenste Oplossing:

Zal pas tevreden zijn als ze er wat aandoen of me een andere in de plaats geven . Mijn fornuis is niet eens een jaar oud

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Indesit

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Indesit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Adila Ad