Klacht: Veel vakken leeg

op 05 september 2015 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ga elke zaterdag boodschappen doen bij Jumbo food markt Breda.Het valt mij op, dat steeds vaker de vakken gewoon leeg zijn en de producten op. Dit op diverse afdelingen. Dit vind ik erg vervelend en jammer. Hopelijk kunnen jullie hier iets aan doen.

Gewenste Oplossing:

Als alles gewoon te verkrijgen is. En niet zoveel lege vakken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Monique H