Klacht: Veel te late bezorgen van reclame

op 05 oktober 2016 over Spotta in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is nu woensdagavond en wij hebben nog steeds geen geplastificeerde reclamefolders ontvangen. Dit is nu al 15 weken gaande! De reclame moet op zaterdag, zondag of uiterlijk maandag ontvangen zijn.

Het kan niet de bedoeling zijn dat de reclame pas halverwege of aan het einde van de week binnenkomen, waardoor je geen gebruik meer kan maken van de aanbiedingen die in de folders staan. Het is de afgelopen 15 weken iedere week dat de reclamefolders pas op dinsdag, woensdagavond worden bezorgd. Dit is een grove schande en kan nooit de bedoeling zijn.

Derhalve eis ik ontslag op staande voet van degene die de reclamefolders in Boxmeer-Noord rond brengt. Deze heeft totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel. Zo’n medewerker wil je toch niet in je bedrijf hebben, die de klant laat stikken en alleen maar aan zijn eigen portemonnee denkt??

Gewenste Oplossing:

Bij ontslag van de bezorger die verantwoordelijk is voor deze slechte bezorging

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Spotta over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Spotta in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Spotta een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Spotta

Heeft op 14 november 2016 om 13:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw,

Melding in behandeling genomen en opgelost. Helaas toen via verkeerde tool terugkoppeling gegeven.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Spotta
klantenservice@spotta.nl

------------------------------------------------

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend dat de verspreiding van het Spotta folderpakket te wensen heeft overgelaten. Onze excuses daarvoor. Wij hebben de bezorgerscoördinator in uw wijk geïnformeerd en vertrouwen erop dat u in de toekomst het folderpakket weer gewoon op maandag of dinsdag in uw brievenbus ontvangt.

Mocht u in de tussentijd geen aanbieding willen missen, kijk dan op Spotta.nl of download de Spotta app voor uw tablet en/of smartphone. Daar vindt u de laatste folders van alle populaire winkels in Nederland. U zoekt – en vindt – voordeeltjes handig op productnaam of categorie. Zoeken per winkel kan natuurlijk ook, landelijk en bij u in de buurt.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Of ontvangt u het Spotta folderpakket in de toekomst nog een keer niet of niet op de juiste manier? Laat het ons weten via Spotta.nl/klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Spotta
klantenservice@spotta.nl

Alle klachten die gemeld zijn door bjorn87