Klacht: Veel te lang wachten gezondheidverklaring

op 02 september 2018 over CBR in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mei heb ik alle papieren vanuit de oogarts en de psychiater na het cbr toe gestuurd. Dan duurt het het weken lang voor je daar de uitslag van krijg . Plus dat de oogarts en psychiater geen problemen zagen voor mijn rijden moest ik toch een rijtest doen . Daar moet ik ook nog eens twee maanden op wachten voor ik aan de beurt ben. Ik vind het echt schandalig dat er zoveel tijd over heen mag gaan en dat je overal zoveel aan moet betalen. En het dan ook niet uit maakt wat die psychiater zegt of oogarts want ze laten je alsnog die rijtest doen

Gewenste Oplossing:

Nou dat ik na mijn rijtest snel kan afrijden

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kevin17jaar