Klacht: Veel te dure tickets voor Carmina Burana op andermans naam

op 28 december 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 9 oktober 2017 bestelde ik twee tickets voor de uitvoering van Carmina Burana in de Lotto Arena te Antwerpen op 7 januari 2018 (vak 230). Daarvoor betaalde ik via MasterCard 287,15 eur. Gisteren ontving ik via e-mail de zgn. tickets: ze bleken recht te geven op een plaats in een ander vak (229), kostten slechts 52,00 per stuk en stonden -klap op de vuurpijl- op naam van een mij onbekende dame uit Nederland

Gewenste Oplossing:

Uiteraard wens ik dat de tickets op mijn naam staan om elke discussie uit te sluiten. Bovendien wil ik voor deze tickets een correcte prijs betalen (+ ev. administratieve kosten) en verwacht dus een substantiële terugbetaling van de absurde meerkost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door goffier