Klacht: veel te dure kaarten

op 13 juli 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 kaarten gekocht van de Rolling Stones via Viagogo. Ik weet het , ik heb het zelf gedaan , maar omdat ik nooit naar een concert ga , dacht ik zal wel normaal zijn . Heb er ook ontzettend veel spijt van , vooral nu ik er achter ben gekomen dat het rek.nr. waar ik het bedrag op heb gestort al vanaf febr. 2017 bij politie bekend is als oplichterij en dat je ervoor moet oppassen volgens Oplichter.eu/chech. Ik probeer in contact te komen met Viagogo maar is heel moeilijk. Niet telefonisch, wel een vage mail , waar ik niet veel verder mee komt. Heeft iemand een tip voor mij ?

Gewenste Oplossing:

Ik wil het voledige bedrag van €584,95 terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door friskuypers