Klacht: Veel laat thuis gekomen

op 03 september 2015 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn kindje is 8 jaar en altijd laat thuis zeg maar bijna half 5. Hij vindt het niet prettig en altijd moe en soms veel honger. Ik ben daar beetje te zorgen om. En ben ook niet tevreden over nieuw chauffeur. Oude chaffeur brengt hem altijd om kwart voor 4 soms om 4 uur thuis dat is echt zo fijn. Dan kan hij op tijd voetbal trainer komen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat mijn kindje eerder dan 4 uur thuis komt. En zorgt dat mijn kindje prettig vindt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yasin08