Klacht: Veel harde stukken

op 14 juli 2017 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Veel harde stukken en lange stukken ,heb al 4 pakjes gekocht waar het in zit ,ik rook al jaren pallmall shag maar hij is flink achteruit gegaan.dat vindt ik heel jammer hoop op verbetering.anders ben ik genoot zaak met mij gezin over te stappen naar een vervanger gr sonja

Gewenste Oplossing:

Als er geen harde stukken en lange stronken inzitten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sonja moelker