Klacht: Veddinge front lagan vaatwasser

Carolavels op 19 oktober 2020 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In augustus hebben wij een nieuwe ikea keuken gekocht. Ik ben al maanden met ikea bezig omdat het bevestigings materiaal om mijn veddinge deur aan de lagan vaatwasser te maken niet in zn geheel geleverd is. Ik heb de rail, maar niet de wieltjes om deze te bevestigen en kan nu dus het front niet bevestigen.

Heel erg vervelend

Gewenste Oplossing:

Complete levering zodat we de frontjes kunnen installeren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Carolavels