Klacht: vanaf begin geen telefonie gehad

op 28 juni 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede morgen,

Wij zijn sinds kort klant bij jullie en het verliep allemaal goed
op telefonie na. Dit hebben we nog steeds niet. Ik had gehoopt dat het wel n keer zou komen maar helaas. Ik heb zojuist contact gehad met uw collega eerst 22min in de wacht. Alles nagekeken te hebben kwam er niets uit. Bij mijn ouders telefoon opgehaald om te proberen zodat monteur niet voor niets zou komen ivm kosten. Deze tel deed het wel.
Mijn telefoon heeft het wel gedaan bij vorige provider Ziggo. Ik belde naar jullie maar moest helaas weer wachten. 21min. Ik werd geholpen en er kwam uit dat het niet aan de modem ligt maar aan de telefoon.
Die moest ik maar een nieuwe open. Terwijl ik nog bij de vorige provider een nieuwe had gekocht.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag de belkosten vergoed hebben van de wachttijd.

Vergoeding nieuwe telefoon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door karinvdbroek