Klacht: een ramp vakantie

L Dejeva op 06 september 2014 over Van Nood reizen in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

1. De bus was oud, weinig beenruimte, airco stond hele tijd te hard aan dus het was heel koud in de bus.
2. Alle excursier moet je ZELF BETALEN. ZELFS DE EXCURSIES DIE STAAN VERMELD ALS iNCLUSIEV. Wij hebben voor de rondleiding door de stad ( waar echt niks bijzonders te zien was ) betaald 14,50 pp. Andere excursies nog duurder. Pakket inclusiev eten ( 20 € pp elke dag) kost 160 euro voor 2. dit was nergens vermeld, wij hebben geen bon van gekregen, niks ! Lekker zwart verdiennen !

3. HET ETEN WAS SMERIG. Het 1ste dag waren wij naar het restaurant gebracht waar wij dus 20 pp voor het eten moeten betalen. In het engels stond het prijs van het 3 ganagen menu: 13,50 pp. Het eten was eht vies, vet,het stonk in het restaurant en borden en bestek waren vuil . In Parijs kan je makkelijk voor 20 euro samen ergens gaan eten in een betere plaats.
NIET DOEN DUS! Wij voelden ons opgelicht!
4. Het hotel was ok, maar: het stond op de website “ het centrum van de stad“. Als wij niet mee gingen, moesten wij zelf met de bus- metro terugkomen. Er stopt niks direct bij het hotel, dus wij moesten van de bushalte nog zo`n 30 minuten lopen onder de brug . Onder deze brug sliepen van allerij soorten arme, bedelaars, en echt aangenaam was het dus niet. Als je dus niet met excursie doen en niet voor het eten betaald, dan moet je maar ! hET ONTBIJT: opzich niet slecht, maar al weer : onhygienisch. Alles staat open en bloot, brood moet je zelf snijden , iedereen zit aan met zijn handen.Ik heb zelfs een keer meegemaakt dat er een vlek bloed op mijn brood stuk zat: iemand heeft zijn vinger gesneden bach!
Het was aangeraden om 7:00 om op te staan anders zou het gewoon geen eten meer zijn. was ook waar, je moet erg vroeg zijn om te kunnen ontbijten !
5. Onze reisleidster was een arrogante mens die helemaal niet flexiebel was . Als je om hulp vroeg, was het gelijk “nee, doen wij niet“. Echt vershikkelijk !

Gewenste Oplossing:

Ik wil het geld van de excursie pakket terug ( 160x2 € )

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Nood reizen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Nood reizen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door