Klacht: Valsheid in geschrifte GLS – pakket niet bezorgd

op 05 februari 2018 over General Logistics Systems (GLS) in de categorie Logistiek

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, op 31-1-2017 zou ik een zending hebben ontvangen en zou er zelfs door mij getekend zijn. Zendingsnummer 01053372599923. Schandalig, ik was de hele dag op mijn werk net zoals mijn vrouw. Er kan niemand met mijn naam voor de zending hebben getekend en toch staat er dat de zending is bezorgd aan mij. Hoe is dit werkelijk mogelijk???

Gewenste Oplossing:

Zending alsnog ontvangen!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over General Logistics Systems (GLS)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over General Logistics Systems (GLS) nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tannousm88