Klacht: Valse product-belofdes en totaal geen communicatie!

op 01 juli 2016 over Dell in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had dringend een laptop nodig, die heb ik bij Dell besteld, de verwerking zou 1-3 dagen duren. Na heb betalen kreeg ik een email met een link, waaruit bleek dat het nog minimaal 15 dagen duurt. Ik wilde de bestelling annuleren en zocht kontakt. Maar emailen “fails permanently”, op het invullen van de online formulieren wordt niet gereageerd (niet eens een email bevestiging) en alle nummers van dell in Nederland lopen dood in keuzemenus. Ze hebben mijn geld, maar er is totaal geen service of communicatie.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een reactie en het liefst mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dell

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door thomas icking