Klacht: Valse festival tickets!!!

op 16 juli 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Viagogo verkoopt valse festival tickets voor veel geld!!! Ik wil iedereen waarschuwen om nooit tickets via dit bedrijf te kopen! Ze zijn slecht bereikbaar en door valse tickets te verkopen voor veel geld bedonderen ze mensen als jij en ik. Afschuwelijk!!

Gewenste Oplossing:

Als ze mij mijn geld terug geven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AttieH