Klacht: Vals beschuldigd worden van diefstal

Sven de kant op 20 november 2022 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou graag een klacht willen indienen wat betreft de kruidvat. Het gaat om het filiaal op de haroekoeplein 138, winkelcentrum groeneweg te Utrecht. Ik werd daar zeer onvriendelijk behandeld. En zo maar vals beschuldigd.

Ik wilde rustig mijn oortjes afrekenen toen een een winkel medewerker mij ineens aansprak dat ik de winkel moest verlaten. Toen ik rustig vroeg waarom antwoordde de medewerker op een hele onredelijke, verwijtende toon dat ik dat heel goed wist. Nadat ik vervolgens verbaasd dezelfde vraag herhaalde, antwoordde de medewerker dat ik eerder wat zou hebben gestolen. Terwijl ik dat nog nooit heb gedaan, en er ook nog nooit openlijk op ben betrapt en/of bewijs voor is. Ik heb überhaupt nog nooit wat in een winkel gestolen. Iedereen die mij persoonlijk goed kent weet dat ik goud eerlijk ben en tegen iedere vorm van diefstal ben. Ik stond dan ook even met mijn mond open van verbazing en verontwaardiging. Maar toen ik rustig probeerde uit te leggen dat ik niks heb gedaan, werd ik zo maar zonder perdon de winkel uit gestuurd. En behandeld alsof ik een of andere crimineel ben. Zonder dat er ook maar enig bewijs voor is. Hierbij zou ik dan ook graag een aanklacht willen indienen voor het onvriendelijk behandeld en vals beschuldigd worden. Want zo maar weg gestuurd worden omdat je vals word beschuldigd van diefstal, zonder dat er ook maar enig bewijs voor is. Kan natuurlijk niet. Het gaat hierbij nogmaals om de winkel de kruidvat van het volgende kruidvat filiaal; winkelcentrum groeneweg, haroekoeplein 138, te Utrecht
Met vriendelijke groeten,
Sven de kant

Gewenste Oplossing:

Ik zou op zijn minst excuses willen ontvangen van het filiaal. Dat lijkt mij toch wel gepast aangezien ik dus zo maar vals werd beschuldigd door de winkel. En daar nu dus niet meer welkom ben/voel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sven de kant