Klacht: Vakantie omboeken

op 21 juli 2021 over Vakantiediscounter in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al een paar dagen gebeld met Vakantiediscounter, niet bereikbaar. Gemaild om m’n vakantie om te boeken, daar ik bij aankomst in quarantaine moet in Dubai omdat NL niet meer op de “groene lijst” staat en ik daar geen hoop geld voor betaal om op m’n hotelkamer te zitten, 7 van de 9 dgn. De 31e zou ik daar heen gaan. Ze mailen me vandaag dat t te kort dag zou zijn om om te boeken.
Wil wel een vakantie, maar geen gevangenisstraf, terwijl we volledig gevaccineerd zijn. Heb een annuleringsverzekering.
Hoe dit op te lossen?

Gewenste Oplossing:

Met een zonvakantie waar ik niet in quarantaine hoef te berblijven, desnoods met een redelijke bijbetaling als de bakantie duurder zou zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vakantiediscounter

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 uur geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vakantiediscounter nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ronald Vink