Klacht: Vaak te vroeg wegrijden

op 16 augustus 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij baanhoek heb je enkel 3 minuten overstaptijd om deze bus te halen. Het is nu al vaker gebeurt dat de bus 2 minuten eerder wegrijd. Vandaag het zelfde verhaal. De buschauffeur keek de trap nog op van het station en ik stak mijn hand op. Hij kan me niet gemist hebben. En rijd zonder pardon weg. Hier moet echt is wat aan gedaan worden. Het gaat hier om bus 87 om 18:29

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als de bus blijft wachten tot de aangegeven vertrektijd en dat deze buschauffeur hierop word aangesproken

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 16 augustus 2017 om 18:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Marvin404,

Naar aanleiding van je melding hebben we de ritgegevens van de bus erbij gehaald. Er is te zien dat de bus om 18:28 vertrokken is vanaf de halte Sliedrecht-Baanhoek. Ik kan me voorstellen dat met zo een korte overstaptijd 1 minuut cruciaal is. Ik zal je melding dan ook intern doorsturen zodat dit besproken kan worden met de chauffeurs.

Onze welgemeende excuses voor het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,

^SH
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Marvinv404