Klacht: Vaak te laat

op 20 juni 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het gebeurt de laatste tijd opvallend vaak dat de bus al te laat vertrekt van het beginpunt. En dit terwijl er verder op de route al langere tijd werkzaamheden aan de gang zijn waar je af en toe lang op moet wachten. Het gevolg is dat veel mensen hun aansluiting met de trein missen en daardoor te laat op hun school of werk komen. Dit is echt super vervelend.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de bussen op tijd vanaf het beginpunt vertrekken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste Nynke1996, Niet leuk om te lezen dat je vaak ervaart dat de bus te laat vertrekt. Begrijpelijk dat je daar van baalt. Ik wil je klacht graag intern doorsturen naar de regio zodat er op de punctualiteit van de buslijn gelet kan worden. Heb je voor mij dan informatie over: -Om welke buslijn het gaat -Om welke halte het gaat -In welke richting je reist -Hoe laat je op de bus wilt stappen Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, ^MR Webcareteam Arriva

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 28 juni 2017 om 09:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Nynke1996,

Helaas hebben we tot op heden nog niet de benodigde informatie van jou ontvangen om de klacht door te kunnen sturen naar de regio. Daarom wordt de klacht afgesloten.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland.

Met vriendelijke groet,
^MR
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Nynke1996