Klacht: uw bent niet bepaald cosumentvriendelijk

op 30 november 2016 over Tefal in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

uw consumentenservice biedt een bos aan waarin je verdwaalt. een concrete vraag kun je nergens stellen, consumentvijandig dus….ik heb een concrete vraag: in mijn pas gekochte Tefal Classic 2 koekt de rijst aan (aan de bodem)…hoe dat probleem op te lossen (een probleem dat uw website nergens vermeldt)

Gewenste Oplossing:

guess...een stommere vraag ken ik niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tefal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Tefal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door tefalmatig