Klacht: update van office werkt niet

op 25 mei 2021 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aantal jaren geleden een licentie office voor mac gekocht zonder einddatum. Het was een dure aanschaf maar ik zou nooit meer een update hoeven kopen. Ik heb daarvoor een productcode ontvangen die ik op elke nieuwe mac zou moeten kunnen gebruiken. Ik moet nu voor een cursus excel 2016 installeren. na 3,5 uur zoeken op de website en een telefoongesprek met een aardige medewerker nog geen stap verder. Op 28 mei begint de cursus. Geen idee hoe het nu verder moet. Er is geen klachtenformulier of regeling bij microsoft zelf. Dus dan maar hier.

Gewenste Oplossing:

Als ik excel 2016 heb en aanstaande vrijdag de cursus kan starten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]