Klacht: Uittrekmechanisme koffer blokkeert

op 13 oktober 2016 over Princess in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 19-01-’15 bij V&D Bergen op Zoom een koffer van Princess Traveller gekocht.met garantie van 2 jr.Tijdens mijn vakantie bleek dat ik het omhooggetrokken handvat niet meer terug in de koffer kon drukken..De ontgrendelingsknop bovenin bleek lam.Ik heb de koffer geopend en binnenin de palletjes van de glijstangen handmatig ingedrukt en de uittrekhandel handmatig teruggedrukt.Ik kan de koffer zo niet gebruiken.Ik wil dit graag opgelost zien maar weet niet hoe te handelen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil de koffer met het het uittrekmechanisme normaal kunnen gebruiken

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Princess

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Princess nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eddy 46