Klacht: Uitschrijven voor dagelijks nieuws e-mails niet mogelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in een ver verleden ooit eens een bestelling gedaan bij Mister Auto. Vanaf dat moment word ik minstens wekelijks bestookt met reclame mails. Ik heb me meerdere malen proberen uit te schrijven via de website maar krijg dan een foutmelding. Ook mijn wekelijkse verzoeken per mail aan hun klamtenservice met het verzoek mijn gegevens uit hun bestand te halen wordem structureel genegeerd.

Gewenste Oplossing:

Als ik geen mails meer van Mister Auto ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mister Auto Webshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mister Auto Webshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr Sterken