Klacht: Uitchecken NS Amsterdam Amstel

op 25 mei 2016 over Ov chipkaart in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het uitchecken op NS Sstation Amsterdam Amstel ben ik mijn volledige saldo op de OV Chipkaart kwijtgeraakt. Bij controle op de OV opwaardeermachine op het station krijg ik de melding dat ik nog ingechecked ben. Dit was echter niet mogelijk aangezien het Station gesloten poortjes heeft.

Gewenste Oplossing:

Ten eerste wil ik mijn geld terug, u heeft geenszins het recht mijn volledige OV Chipkaart te ledigen wanneer iik uitcheck.

Ten tweede wil ik een nieuwe OV Chipkaart aangezien ik graag anoniem reis en nu deze kaart op de website ov-chipkaart.nl is geregistreerd onder mijn naam is deze niet meer anoniem. U vraagt mij per kaart 6.50 voor het plastic welks geenszins in verhouding staat tot de kwaliteit ervan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ov chipkaart

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ov chipkaart nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Florian01