Klacht: uit assortiment?

op 15 juli 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Volgens mij is micellaire gel (kalmerende oogmake-up remover van de sublime soft lijn) uit het assortiment gehaald. Er staat nog wel een kopje op de site maar als ik daarop klik staat hij niet bij de producten. Ik vind het heel erg dat het wellicht uit het assortiment is omdat het de enige remover is ooit waarbij ik 0 last heb gehad. Bij allerlei andere producten ook al staat er sensitieve op krijg ik pijn of uitslag…
Hopelijk kunnen jullie mij uit de brand helpen…

Gewenste Oplossing:

Terug in assortiment / over gebleven samples krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door leiden93