Klacht: Twee persoonskamer met extra bed

op 16 juli 2016 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vakantie geboekt voor 3 volwassen 2 persoonskamer met extra bed. Bij aankomst blijkt een deel van een hoekbank opgemaakt te zijn. Deze is veel te kort en keihard. Na 4 aanvaringen bij de receptie waar ik werd behandeld als een zeikerd kreeg ik eindelijk een opklapbed. Deze was ook te kort en de veren staken eruit. Ik ben maar gestopt met klagen had toch geen zin. Ik vind als je een kamer boekt met 3 bedden dat er dan ook 3 bedden moeten staan!

Gewenste Oplossing:

2 persoonskamer met een gewoon extra bed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellen Oliedam