Klacht: twee pakjes shag slecht in een slof

petraerik op 28 maart 2018 over Van Nelle in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een slof zware van nelle gekocht vorige week donderdag het eerste pakje shag dat ik opende was compleet uitgedroogt en ben er mee naar de winkel geweest maar die konden niks voor mij doen ik maak nu vandaag een ander pakje open uit het zelfde slof en die zit vol takjes en propjes ik rook al 38 jaar zware van nelle maar dit heb ik nog nooit meegemaakt

Gewenste Oplossing:

Het liefste zou ik gewoon fatsoenlijke shag krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Nelle

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Nelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door