Klacht: tv xs4all.nl

Smuris op 16 december 2020 over XS4all in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds de updates van september(?) heb ik heel veel gedoe met mijn tv. Ik heb 2 toestellen, beide met Devolo. Heel vaak loopt het programma vast, krijg ik meldingen dat er geen verbinding is, een enkele keer start ie opnieuw. Een paar keer deden beide tv’s het niet, meestal was het slechts 1 die het niet deed. Ik heb soms van alles moeten doen: stekkers eruit, modem eruit, devolos eruit. Ook dan lukt het vaak niet om weer helemaal op te starten. je blijft zo bezig. Soms helpen iets minder ingrijpende methodes. Alleen de tv en devolo waarop het probleem is los koppelen. Soms helpt dit niet direct maar pas de volgende dag. De laatste keer dat ik problemen had was een week geleden.

Gewenste Oplossing:

Graag dit probleem verhelpen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over XS4all

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over XS4all nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Smuris