Klacht: Tv veel storing

op 05 oktober 2016 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vanaf instaleren op 20-7-2016 heb ik storing op mijn Tv formule 1 waar ik extra voor betaal kan ik helemaal niet zien wegens wanprestatie moet het contract worden ontbonden dit heb ik al meerdere malen aangageven zonder resultaat ga nu tot actie over en stuur mij de dozen zodat ik alles kan terug sturen P.Westerneng

Gewenste Oplossing:

ontbinding van het contract

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pietweste