Klacht: Tv Tikt en gaat dan uit en na enkele seconden tot 1 minuut vanzelf weer aan

op 15 augustus 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onze TV tikt regelmatig, dan gaat ie helemaal uit en binnen enkele seconden tot 1 minuut gaat ie vanzelf weer aan. De tv is 4 jaar oud, dit zou toch niet moeten mogen? Tevens vind ik het een beetje eng, daar er geen aan/uit knop meer op zit, dus altijd in standby staat of ik moet de stekker eruit trekken. Ook het geluid valt af en toe weg.

Gewenste Oplossing:

Als hij niet meer tikt en niet meer uit en aan springt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Petra2110