Klacht: Tv reparatie duurt 6 maanden

op 14 juni 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een tv gekocht in december2015 en tot vandaag raparatie duurt 6maanden.3 nieuwe moederborden.4 keer tv’s omgeruild.en steeds veel problemen.Nu tv helemaal doet het niet.heel slechte merken en bedrijf.moeilijk met contacten opnemen.duurt altijd land tot monteur komt.nooit word tot einde gemaakt.altijd iets laat achter.

Gewenste Oplossing:

Ik ben nooit was tevreden voor mijn Philips tv.7 jaar geleden was goede merk.Nu niet meer

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Andrej