Klacht: Tv op zwart

op 24 september 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 1 jaar hebben een samsung led (de 2de) 1st hebben we geen problemen mee. Deze stoort steeds. De tv valt op zwart ( gaat niet uit zoals bij vele klachten) een paar seconden soms 5 min. Ik heb nu door dat ik hem moet uitzetten en weer aan,maar dat kan niet de bedoeling zijn van tv kijken

Gewenste Oplossing:

Als dit opgelost is. U wil toch ook gewoon tv kijken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KeestenCate