Klacht: Tv is een demo model ! met foute afstandbediening!

op 12 oktober 2016 over Expert in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 10 dagen (welke in eerste instantie na 1 werkdag bezorgd zou worden) echt hopeloos gezeur en miscommunicatie toch een tv ontvangen welke in een gebruikte doos aankomt met een foute afstandbediening (waar geen smart tv knop op zit!!! welke ik nodig heb) waar de batterijen al in zaten en schroeven lagen er los in???? En de tv stond nog in demo modus dus die heeft gewoon in de winkel gestaan! En 1 voetje zit los dus is in de winkel al beschadigd waarschijnlijk.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een juiste afstandbediening die bij mijn TV HOORT en een vergoeding voor de gebreken en dat het een demo model is!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een email gestuurd naar Expert over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door pred112