Klacht: Trouwe klant zalando, toch telkens vooraf betalen

op 01 oktober 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb jaren kunnen bestellen via zalando en achterna betalen. Altijd alles stipt op tijd geretourneerd en betaald. Plots kan deze functie niet meer waardoor ik altijd alles moet voorafbetalen en als het niet past, moet ik wachten op mijn centjes. Dit werkt niet voor mij, mensen die ik ken en die geen trouwe klant zijn kunnen wel met achterna betalen en ik dan niet.

Gewenste Oplossing:

Optie betalen na ontvangst mag wel!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Laurence_L