Klacht: trekt naar rechts/software niet compatable met Samsung/velgenfabrikant failliet

op 30 augustus 2016 over Renault in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn nieuwe auto opgehaald; kwam er snel achter dat de auto naar rechts trekt; men heeft ruim 1 dag in de werkplaats gepoogd dit euvel te verhelpen; bij ophalen kreeg ik te horen dat het niet 100% verholpen was!!; lukte niet!! Ook mijn mob. tel.was niet te koppelen aan de auto; bleek niet mogelijk!! Tel. was te nieuw zo zei men;moest wachten op nieuwe software; ook de door mij gewenste velgen bleken niet leverbaar; producent was failliet; kreeg geen adequate oplossingaangeboden.Via Renault Nederland as. do. (1 sept. opnieuw naar de dealer.

Gewenste Oplossing:

Als alles verholpen/opgelost is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Renault

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Renault nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frans Geurts