Klacht: trekking 27 mei

op 26 april 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik speel al maandelijks mee met de staatsloterij vanaf 2005 we zijn jammer genoeg nooit in de prijzen gevallen nu hoorde ik dat ook niet verkochte loten aan de trekking mee deden jammer om te horen dat dit bij een staatsbedrijf gebeurt.daarom zou ik dan ook op de gratis trekking van 27 mei willen deelnemen

Gewenste Oplossing:

het zou fijn zijn als ik ook in aanmerking kwam voor de gratis loten

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door einnod