Klacht: trein te laat en niet naar eindbestemming

op 28 augustus 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op donderdag 25 augustus ging ik met mijn tienertoerkaart naar Tilburg en wilde ik ´s avonds de trein van 22.00 uur terug nemen naar station Horst-Sevenum. De trein was vertraagd en vervolgens kwam er een melding dat de trein niet alleen vertraagd was, maar ook maar tot station Eindhoven zou gaan. Omdat ik geen vervoer van Eindhoven naar huis kon regelen, besloot ik in Tilburg te blijven slapen en heb ik de volgende ochtend de trein genomen. Hierdoor moest ik een extra ticket van mijn tienertoer op gebruiken en bovendien kwam ik te laat op mijn werk.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik wordt gecompenseerd voor het dag-ticket van mijn tienertoer en liefst ook nog voor de niet gewerkte uren. Een retourtje Tilburg lijkt me een faire compensatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 06 september 2016 om 11:08 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Max Beeker