Klachten over Travel Club Express

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Travel Club Express zijn gemeld. Lees meer >

90% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 1 van 2 Hotels

90%
76 klachten gemeld
4 openstaande klachten
3 klachten in behandeling
69 klachten opgelost
3.8 /10
24 stemmen
24

Tijdslijn

Beste, Op 24/08 heeft een medewerker mij een aantal keren tijdens mijn werkdag proberen te bellen. Als een ijverige ondernemer bel ik natuurlijk gemiste oproepen terug op. Ik kreeg een aangename medewerkster aan de lijn die direct met een vraag in... Lees meer

betaald maar reis ging niet door

Klacht van op 28 februari 2018 over Travel Club Express in de categorie Hotels

Ook wij hebben 1.368,00 betaald aan Jisells/Travel Club Express!! Dit reisje , voor 6 personen, naar Toscane zou jl , oktober 2017 plaatsvinden. Ik had volgens Travel Club Express een reisje gewonnen, voor de administratie kosten moest ik vooraf 2 x... Lees meer

Ook wij hebben 1.368,00 betaald aan Jisells/Travel Club Express!! Dit reisje , voor 6 personen, naar Toscane zou jl , oktober 2017 plaatsvinden. Ik had volgens Travel Club Express een reisje gewonnen, voor de administratie kosten moest ik vooraf... Lees meer

krijg ineens een rekening van 179,94 euro

Klacht van op 19 februari 2018 over Travel Club Express in de categorie Hotels

ineens een mail ontvangen over een openstaande saldo dat ik zou moeten betalen voor een reischeque en membercard die ontvnagen zou hebben. Heb helemaal niets ontvangen Wel eens een telfoontje gekregen dat ik een reis gewonnen had! Lees meer

Bij nazicht van mijn bankrekening blijkt dat er op 29/12/2017 maar liefst 179,95 euro van mijn rekening werd gehaald door een eenmalige domiciliering met als schuldeiser Stichting Foundation Docdata. In de mededeling wordt Travel Club Express 52516 vermeld. Ik overwoog ooit... Lees meer