Klachten over Travel Club Express

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Travel Club Express zijn gemeld. Lees meer >

85% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 2 van 3 Hotels

85%
98 klachten gemeld
13 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
84 klachten opgelost
3.2 /10
50 stemmen
50

Tijdslijn

Boeking lukt niet

Klacht van op 29 juli 2018 over Travel Club Express in de categorie Hotels

Ik heb ingelogd op uw site en mijn privilege kaartnummer opgegeven 0404CC1044065963; Tevens heb ik alle gevraagde gegevens ingevuld. Het is onmogelijk om verder te klikken en de boeking te vervolledigen o.a. 2-persoonskamer, stad, naam echtgenoot Paul De Bosscher hotelkeuze,... Lees meer

Na een jaar nu een deurwaarder, ik heb toen van de dame te horen gekregen dat je op elk moment kon afzien van de aanbieding wat ik ook heb gedaan nu een deurwaarder om te betalen, dit is zuivere oplichterij. Lees meer