Klacht: Transactiebevestiging ontvangen via mail maar nog steeds geen mtcn code ontvangen

op 28 december 2017 over Western Union in de categorie Wisselkantoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag,

Ik heb een uur geleden een transactie gedaan via western union. Hierbij heb ik 105 euro verzonden naar Brazilie. De transactiebevestiging ontving ik vrijwel direct maar de MTCN code of bevestiging dat mijn transactie is toegekomen heb ik nog steeds niet ontvangen. Op jullie site staat er dat jullie binnen enkele minuten de transactie regelen. Betekent het dat jullie mijn geld kwijt zijn?

Gewenste Oplossing:

Als ik de code en gegevens van mijn transactie binnen enkele minuten ontvang zodat de ontvanger het geld ASAP kan ophalen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Western Union

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Western Union nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ivanmatondo