Klachten over Trans Link Systems

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Trans Link Systems in de categorie Betalingsdiensten. Bovenaan deze pagina staat het... Lees meer >

Statistieken van Trans Link Systems in de categorie Betalingsdiensten

8 klachten gemeld
2.0 /10
22 stemmen
22

Tijdslijn

Ik krijg net een vordering van en incasso bureau Intrum namens Translink voor Euro 10 Euro 40 incasso kosten. Volgende week te betalen. Nooit van Translink gehoord dat ik uberhaupt een schuld had. Niet per email en niet... Lees meer

Slechte klantensrvice

Klacht van op 24 mei 2018 over Trans Link Systems in de categorie Betalingsdiensten

Ik belde over de €40 incassokosten (wat ik overigens veel te hoog vind maar goed). Ik had een dag geleden een mailtje gehad dat de automatische incasso niet is gelukt en ik incasso kosten moest betalen. Ik wilde weten hoezo... Lees meer

Meermaals reis ik met het OV. Voor het reizen met het OV heb ik automatisch opladen aanstaan (10 EUR per keer). Volgens Translink, na mijn contact op 11 mei , was er sprake van een openstaand bedrag van 10 euro... Lees meer

Ik kreeg een rekening omdat een incasso was mislukt. Het banknummer was goed en er was voldoende saldo. Daarna werd er een nieuwe geslaagde incasso gedaan dus ik dacht het is in orde. Ik kreeg een aanmaning omdat ik nog niet betaald had... Lees meer

Ondeugdelijke ov kaart

Klacht van op 17 april 2018 over Trans Link Systems in de categorie Betalingsdiensten

Hallo mensen, ik heb een klacht . Maandag 16-4 was de ov kaart die ik gebruik ineens kapot. Toen ik belde met de klantenservice van tls werd mij verteld dat er een klachten formulier bestond om de kaart te onderzoeken. Echter nadat ik... Lees meer

In augustus 2016 heb ik de adresgegevens van mij en mijn dochter telefonisch doorgegeven aan TLS In oktober van dit jaar kwamen wij er achter dat de gegevens niet zijn verwerkt en dat er dus 2 aanmaningsbrieven naar een verkeerd adres... Lees meer