Klacht: Trainingspak versleten na een keer wassen

op 21 september 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een klant van Adidas, een aantal maanden terug heb ik een trainingspak via uw website gekocht, nu is het alles behalve een originele adidas. een namaak traininspak ziet er nog veel beter dan wat ik nu heb van adidas. Nu durf ik geen adidas trainingspakken meer te kopen omdat ik zeer telleurgesteld ben in de kwaliteit. hoe kan een trainingspak zo slecht uitzien na een keer wassen? is er geen garantie?
en het ligt niet aan mijn wasmachine hoor.

Gewenste Oplossing:

Als mijn klacht naar tevredenheid afgehandeld is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Adidasklacht