Klacht: trage afhandeling storing

op 08 augustus 2016 over Miele in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen belde ik om een afspraak te maken voor een storing aan de vaatwasser. Er werd gezegd dat er pas volgende week maandag een monteur langs kan komen. Ik heb een service certificaat gekocht met de verwachting dat er service verleend zou worden maar een week op het verhelpen van een storing vind ik veel te lang duren.

Gewenste Oplossing:

Als er vandaag of morgen iemand van Miele langskomt om de storting te verhelpen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Miele

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Miele nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M. Baas