Klachten over Traders B.V.

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Traders B.V. in de categorie Telecomwinkels. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Traders B.V. in de categorie Telecomwinkels

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ruim drie weken smartphone besteld via Veronicagids-aanbieding. Toestel zou binnen 10 werkdagen worden geleverd, uitzonderingen daargelaten. Het toestel is nog steeds niet gearriveerd. Nu wil ik gewoon de status van mijn bestelling weten, want mijn nummer wordt geporteerd. Ik kan... Lees meer

Bestelling

Klacht van op 22 maart 2012 over Traders B.V. in de categorie Telecomwinkels

Ben telefonisch benaderd om mijn Vodafone abbo te verlengen en dat ik een nieuwe toestel gratis kon krijgen. Ik kon kiezen uit 3 toesellen, het werd een B.Berry 8520. met een abbo van 10 euro / mnd met een belbundel... Lees meer

telefoon

Klacht van op 18 december 2011 over Traders B.V. in de categorie Telecomwinkels

waren telefonische benaderd voor een telefoon met abbonement (vodafone) maar hebben bij levering er van af gezien en hem terug gestuurd. blijkt dat het nooit ongedaan is gemaakt en er wordt al zowat 2 jaar elke mnaand €17,49 van mijn rekening afgeschreven... Lees meer