Klacht: Traag, leveren niet, onbeleeft

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakket staat al 2 dagen in levering maar is na 2 dagen nog niet geleverd. Heb al 5 keer gebeld maar krijg telkens te horen dat het vandaag zeker geleverd wordt. Als je meld dat het niet zo is worden ze onbeschoft en zijn te lui om het op te zoeken. Was de laatste keer dat ik goedkeur dat ze iets sturen via deze firma.

Gewenste Oplossing:

Nooit meer want dat gebeurt bij mij maar 1 keer, en als ik kijk naar alle klachten over julie weet ik dat ik niet alleen ben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over General Logistics Systems (GLS)

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over General Logistics Systems (GLS) nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 0123pet