Klacht: Totaal niet klantvriendelijk

op 22 september 2017 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kwam vandaag bij de Ici Paris XL in Eindhoven om een foundation te testen. Graag wilde ik testers mee naar huis zodat ik de foundation ook thuis kon uitproberen. Ik vroeg om testers van twee kleuren waarop de medewerker reageerde dat hij dit niet wilde meegeven. Ik heb hem uitgelegt dat dit gewoon was om het thuis te proberen en het verschil goed te zien. Hij wilde de tester absoluut niet meegeven en ging maar door dat hij er 1 kon meegeven. Dit vond ik nergens op slaan omdat ik er twee wilde. Hierna heb ik de winkel verlaten zonder tester en ben naar de andere ici paris gelopen. Klantvriendelijkheid en respect voor de klant was ver te zoeken bij deze medewerker. Wat ik echt niet gewent ben van ici paris.

Gewenste Oplossing:

Als ik de testers zou krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gozdeee