Klacht: Totaal geen reactie

anjawoude op 03 juli 2020 over Cheaptickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 3 juni al aangegeven dat ik een voucher wil van KLM voor onze terugvlucht vanuit Catania, Sicilië. Dit is volgens de site van KLM mogelijk als je niet wilt vliegen. Tot op heden nog geen reactie, zelf maar aangevraagd bij KLM. Hoop dat KLM het honoreerd, onze terugvlucht staat bij Cheaptickets nog steeds als go, terwijl ik er niet heen hem kunnen vliegen. De heen vlucht van afgelopen vrijdag 26 juni is door Transavia geannuleerd. Tot op heden nog geen reactie hierop mogen ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik bericht krijg dat ik het geld van de Transavia vlucht gestort krijg en de vlucht van KLM een voucher/geld terug komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cheaptickets.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cheaptickets.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anjawoude