Klacht: Misleiding, oplichting

Michael Aken, van op 12 mei 2020 over TopParken in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hadden op TopParken Beekbergen de ‘Superior 4 personen Welness geboekt’. De foto’s gaven een sfeervol en luxe ingerichte woning aan met veel privacy en een vrij uitzicht. Toen we vandaag aankwamen was onze teleurstelling heel groot. De woning is een chalet die basic is ingericht. De kamers zouden ruim zijn en de douche luxe. Niets is minder waar. In plaats van privacy en uitzicht op een bos, zitten we aan de straatkant. Toppark geeft aan dat ze meerdere typen woningen in deze categorie hebben en dat ze gelijkwaardig aan elkaar zijn. De foto’s op hun site zijn van het type ‘De Beekhoeve’. Van ons type zijn er geen foto’s. Dit is totaal niet luxe.

De medewerkster heeft wel haar best voor ons gedaan om een andere woning op een andere park te zoeken. Dat was haar helaas niet gelukt. We kregen de fietshuur van 1 dag electrische fietsen terug. Erg vriendelijk maar het neemt niet weg dat onze vakantie totaal verpest is. We hebben vanwege de Coronavirus een dure taxi (€420) voor het huis op de website overgehad. Als we hadden geweten dat we in een basic chalet zouden blijven dan waren we natuurlijk thuisgebleven.

Gewenste Oplossing:

Mijn boekingskosten taxi kosten terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopParken nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door TopParken in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat TopParken een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

TopParken

Heeft op 22 mei 2020 om 08:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Marian,

Wij hebben inmiddels telefonisch contact gehad met betrekking tot de oplossing van deze klacht. Wij zullen de klacht via deze weg verder met u afhandelen.

Mocht u nog andere opmerkingen en of vragen hebben wil ik u vragen contact op te nemen met onze verhuur afdeling.

Met vriendelijke groet,

TopParken Verhuur

Alle klachten die gemeld zijn door marian667