Klacht: Toilet Station Delft

op 06 juli 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het nieuwe station van Delft blijft een mooi station, maar het toilet blijft, helaas, ook een gore boel: het stinkt er vreselijk, de wc-bril is nat van de pies en tot overmaat van ramp is er geen zeep! Het droogautomaat voor de handen werkt ook niet.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als het toilet er uit zou zien/ ruiken en functioneren zoals een openbaar toilet zou moeten functioneren en ik niet het gevoel zou hebben " besmet" te zijn als ik het gebruikt heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SolyLuna.1