Klacht: Toesturen van niet bestelde producten!! factuur: 13ENTMM161118167

op 27 september 2016 over Fresh Fit Vita Holland in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb proef supplementen toegestuurd gekregen van bovenstaande firma waarom ik niet heb gevraagd! Mij toegezegd dat ik deze niet hoef te betalen en terug te sturen . Nu krijg ik dus steeds een brief van een incasso bureau binnen met een steeds hoger bedrag van het product.
Enige malen gebeld naar bovenstaande firma en nogmaals u hoeft niets te betalen krijg ik te horen maar een bevestiging kunnen ze niet sturen , want dit moet via Centraal invorderings bureau . Wordt hier een beetje moe van !

Gewenste Oplossing:

Als ik van deze firma en incasso bureau een bevestiging krijg dat de factuur is geannuleerd. Factuur nummer 13ENTMM161118167

Alle klachten die gemeld zijn door Klacht16